Gratis dagpas

Faciliteiten

Sportscholen is alleen maar afbeulen… Sporten is alleen maar vermoeiend. FOUT! Na inspanning volgt ontspanning. U kunt namelijk na uw intensieve training gebruik maken van onze ontspannende voorzieningen.

Zonnebank

Bij De Sportfabriek vindt u de zonnebanken van Ultrasun, de absolute top onder de zonnebanken, met een geweldig bruiningsresultaat dat door de Caribische zon niet verbeterd kan worden. Optimaal bruiningsresultaat bereik je na 4-6 bezoeken, maximaal 6 minuten per bezoek en de zonnebank is inbegrepen bij al onze abonnementen.


Kantine

In onze gezellige kantine kunt u genieten van een gratis kopje koffie, thee of sportdrank. Na afloop van een intensieve groepsles of een zware fitness workout. Een mooie plek om even te ontspannen of een krantje te lezen.


Sauna

Onderzoek heeft aangetoond dat regelmatig gebruik van de sauna het immuunsysteem aanzienlijk versterkt waardoor de weerstand toeneemt. Daarnaast zorgt saunagebruik voor versnelde afvoer van afvalstoffen en heeft het een rustgevende, relaxende werking op lichamelijk en mentaal gebied. Na de sauna wel goed afkoelen onder bijvoorbeeld de koude douche.

Bij gebruik van sauna is het gebruik van een badlaken verplicht. Badkleding is niet toegestaan.