Gratis weekpas

Faciliteiten

Sportscholen is alleen maar afbeulen… Sporten is alleen maar vermoeiend. FOUT! Na inspanning volgt ontspanning. U kunt namelijk na uw intensieve training gebruik maken van onze ontspannende voorzieningen.

Zonnebank

Bij De Sportfabriek vindt u de zonnebanken van Ultrasun, de absolute top onder de zonnebanken, met een geweldig bruiningsresultaat dat door de Caribische zon niet verbeterd kan worden. Optimaal bruiningsresultaat bereik je na 4-6 bezoeken, maximaal 6 minuten per bezoek en de zonnebank is inbegrepen bij al onze abonnementen. Geen lid? Geen probleem betalen kan met contant geld, of met de voordelige 10-zonnekaart voor €50.


Kantine

In onze gezellige kantine kunt u genieten van een gratis kopje koffie, thee of sportdrank. Na afloop van een intensieve groepsles of een zware fitness workout. Een mooie plek om even te ontspannen of een krantje te lezen. Tevens kunt u bij ons tegen betaling heerlijke eiwitshakes in verschillende smaken krijgen.


Sauna

Onderzoek heeft aangetoond dat regelmatig gebruik van de sauna het immuunsysteem aanzienlijk versterkt waardoor de weerstand toeneemt. Daarnaast zorgt saunagebruik voor versnelde afvoer van afvalstoffen en heeft het een rustgevende, relaxende werking op lichamelijk en mentaal gebied. Na de sauna wel goed afkoelen onder bijvoorbeeld de koude douche.

Bij gebruik van sauna is het gebruik van een badlaken verplicht. Badkleding is niet toegestaan. In de daluren staat de sauna niet standaard aan en op uw verzoek zullen we daar uiteraard gehoor aan geven. Gebruik van de sauna is natuurlijk inbegrepen in onze abonnementen.


Kinderoppas

Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend van 08.45-11.15 uur kunnen de kleintjes bij onze opvang terecht. Miranda, Wences en Alinda zijn er om de kleintjes te vermaken zodat u ongestoord kunt sporten. De kinderoppas is geheel gratis en we hebben maar liefst plek voor 20 kinderen!!