Gratis dagpas

 

Body Support

Slimmer afvallen, Slimmer in balans, Slimmer in vorm

Je kent het wel… je wilt graag afvallen maar weet niet hoe. Je bent een paar kilootjes kwijt, maar het kost je heel veel moeite om op gewicht te blijven. Of juist het tegenovergestelde: je wilt graag een paar kilo aankomen, maar hoe?

Wij kunnen jou daarbij helpen met ons Sportfabriek Body Support voedingsplan!

Body Support is een 12 weken voedingsplan, speciaal voor jou op maat gemaakt en biedt persoonlijke begeleiding op gebied van voeding. Samen met één van onze Sportfabriek Body Support coaches ga je aan de slag: of je nu wil afvallen, aankomen, juist in balans wil blijven of meer spieren en vorm wil krijgen, het is allemaal mogelijk! Wil je na deze 12 weken nog verder met het programma, maandelijks verlengen is mogelijk!

We houden rekening met jouw persoonlijke voorkeuren en maken de voedingsschema’s voor je op maat. Daarnaast heb je de Body Support app met een persoonlijk account tot je beschikking.
Ons doel is om jou bewuster te laten worden van wat je binnenkrijgt. Door een slim eetpatroon krijg je meer energie en blijf je beter in balans. Samen met jou gaan we voor blijvende resultaten, optimale stofwisseling, grotere weerstand, sneller herstel, meer energie en een geheel nieuwe ‘Life style’!

Ben je enthousiast of nieuwsgierig en wil je graag meer informatie ontvangen? Kom langs bij onze balie of stuur een mailtje naar: info@de-sportfabriek.nl We vertellen jou hier graag meer over in een persoonlijk gesprek!

  • 12 weken voedingsplan op maat
  • Handige app
  • Boodschappenlijstje
  • Persoonlijke coach

De kosten voor een Body Support pakket staat los van de sportabonnementen van De Sportfabriek.

Body Support succesverhaal

Hoe heb je Body Support ervaren?
“Zeer goed! De eerste weken was het wat onwennig qua maaltijden en eventuele aanpassingen. De App die je tijdens het proces gebruikt geeft je namelijk de mogelijkheid om bepaalde maaltijden te vervangen als je iets niet lekker vindt of niet in huis hebt. Na een week of drie was ik wel gewend aan het schema.”

Wat waren voor jou de voordelen van Body Support?
“Je hoeft niet na te denken over wat je gaat eten. Daarnaast weet je zeker dat je een uitgebalanceerd menu krijgt met de juiste voedingsstoffen die je nodig hebt voor datgene wat je wilt bereiken. Er is wekelijks overleg over je menu en eventuele struikelblokken. Ook heb je de ruimte om het menu aan te passen als je een etentje of feestje hebt.”

Wat was jouw doel en heb je deze behaald?
“Mijn doel was om gewicht te verliezen en daarna op gewicht te blijven. Ik heb mijn doel zeker behaald en ben blij met het resultaat. Nu, na bijna vijf maand Body Support te hebben gevolgd, ga ik proberen om het zelf verder op te pakken met de inzichten die ik hebt gekregen.”