Gratis dagpas

Bedrijfsfitness zakelijk

Met het Nationaal Bedrijfsfitness Plan als dé gezonde arbeidsvoorwaarde stimuleert u uw personeel in sport en vitaliteit. Het geeft medewerkers de mogelijkheid om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te fitnessen bij De Sportfabriek! Dit maakt fitness ineens een stuk voordeliger.

Waarom bedrijfsfitness?

Fitness is de meest beoefende sport in Nederland, is overal in het land te beoefenen en heeft slechts een zeer geringe kans op blessures. Deze pluspunten in combinatie met de fiscale mogelijkheden vanuit de Belastingdienst en de laagdrempeligheid om bedrijfsfitness binnen het cafetariamodel te integreren, maken bedrijfsfitness een ideale arbeidsvoorwaarde. Het is bovendien niet alleen gezond en motiverend, maar levert ook een bijdrage aan het terugdringen van verzuim.

Wat zijn voor u de voordelen?

  1. Grootste bedrijfsfitnessnetwerk van Nederland: ruim 2.000 centra!
  2. Belastingvoordeel voor uw medewerkers én uw organisatie, op basis van uw WKR forfait
  3. Gelijke voorwaarden voor alle deelnemers, ongeacht keuze fitnesscentrum;
  4. Klantenservice voor administratie, financiële afhandeling en vragen;
  5. Doorlopende aandacht voor promotie en uw doel met deze bedrijfsfitnessregeling;
  6. Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan is kosteloos!

Bedrijfsfitness is dus niet alleen gezond voor uw medewerkers, maar ook voor uw organisatie! Bovendien neemt Bedrijfsfitness Nederland de opzet, implementatie en uitvoering kosteloos uit handen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.bedrijfsfitnessnederland.nl/voor-werkgevers