Groepslessen

Energiek, motiverend, uitdagend en verslavend
Wil je resultaat bereiken? Kies dan voor een combinatie van zowel individuele training als groepslessen. Kun jij jezelf moeilijk motiveren? En heb je vaak in de avond geen zin om alleen te gaan trainen? Start dan met groepslessen en ervaar deze energieke, motiverende, uitdagende en verslavende trainingsbeleving. De tijd staat vast, vaste choreografieën, die voor iedereen te volgen zijn op opzwepende muziek samen met een groep enthousiaste mensen. Ervaar het zelf!

BODYPUMP

BODYPUMP is ontwikkeld om je kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorieën te verbranden om een maximaal effect te behalen. Door de zorgvuldig gekozen muziektracks wordt de les echt een feestje en vergeet je snel dat je met een workout bezig bent.
Bekijk meer.

BODYSTEP

Elke muziektrack bij BODYSTEP heeft een specifieke focus. Samen vormen ze een energieke, full body workout. BODYSTEP is voor iedereen geschikt: van beginner tot gevorderde, want je kunt de hoogte van de step, en daarmee de intensiteit van de workout, zelf bepalen.
Bekijk meer.

SH’BAM

Je danst op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan, klanken die te horen zijn in de meest trendy discotheken over de hele wereld, de beste classics die middels een remix in een nieuw jasje zijn gestoken en natuurlijk de meest swingende latin beats. Dit maakt SH’BAM tot een workout die ultrafun en gezellig is.
Bekijk meer.

CXWORX

Gedurende 30 minuten en zes verschillende tracks, train je de romp en spierlussen die je boven- en onderlichaam met elkaar verbinden. Het is geweldig voor het verstevigen en strakker maken van de buik- en bilspieren, terwijl het ook de functionele kracht verbetert en het preventief werkt tegen blessures.
Bekijk meer.

SPINNING

Spinning is de indoor cycling workout waarbij je fietst op het ritme van krachtige muziek. Ga het parcours op met je inspirerende instructeur, die het peloton leidt door heuvels, vlakke landschappen, bergtoppen, tijdritten en interval training. Ontdek de atleet in jezelf! Breng je endorfinepeil omhoog en zweet en verbrand zoveel mogelijk.
Bekijk meer.

BODYCHALLENGE

BODYCHALLENGE is een effectieve workout om in 30 minuten op een snelle, leuke én verantwoorde manier te werken aan je fitheid. Functioneel trainen in groepsverband staat centraal in deze les. Plezier, afwisseling en de hoge intensiteit van deze totale body workout zorgen voor snel resultaat.
Bekijk meer.

BKICK

BKICK® is een groepsles geïnspireerd op bewegingen uit diverse krijgskunsten, waaronder Tai Chi, Karate, Muay thai, Boksen, TaeKwonDo en KungFu. Dynamische stoot- en traptechnieken worden afgewisseld met rustige bewegingen. De ultieme intervaltraining!
Bekijk meer.

BODYSHAPE

BODYSHAPE is de workout waarbij we het accent leggen op het versterken van onze billen, buik en benen. Wil jij strakker in je vel zitten? Dan is deze les iets voor jou! De les begint met een warming-up, waarbij alle spieren van je buik, schouders, borst, billen, benen en heupen in beweging komen. Dit alles op heerlijke muziek.
Bekijk meer.

XCO

XCO is de ultieme extreme core training! In deze les worden kracht en dynamiek gecombineerd met een intensieve workout op opzwepende muziek voor buik, rug, been en armspieren. Wil jij je vetverbranding in een hogere versnelling en je lichaam nog mooier vormen en strakker maken? Wij dagen je uit voor deze dynamische les.
Bekijk meer.

SPORTFYSIOTHERAPIE

Heeft u tijdens of na het sporten een vervelende blessure opgelopen? Weet u niet goed hoe u weer moet starten met sporten? Binnen De Sportfabriek zijn de medewerkers van Fysio Twenterand actief en kunnen u van dienst zijn bij o.a sportblessures, blessurepreventie, sportmedische begeleiding, gerichte prestatieverbetering of voorbereiding op een nieuw sportseizoen. De sportfysiotherapeut is sport-minded en weet daarom als geen ander hoe u zich voelt als u geblesseerd bent. Het doel van een behandeling is om u zo snel mogelijk weer op (top)sportniveau te brengen.
Bekijk meer.

aanmelden

Wil je graag de eerste maand gratis sporten of op de hoogte blijven van nieuwtjes en acties? Meld je dan nu aan. Wij zien u graag terug in de sportschool.

Nu aanmelden