Groepslessen

Wil je resultaat bereiken? Kies dan voor een combinatie van zowel individuele training als groepslessen. Kun jij jezelf moeilijk motiveren? En heb je vaak in de avond geen zin om alleen te gaan trainen? Start dan met groepslessen en ervaar deze energieke, motiverende, uitdagende en verslavende trainingsbeleving. De tijd staat vast, vaste choreografieën, die voor iedereen te volgen zijn op opzwepende muziek samen met een groep enthousiaste mensen. Ervaar het zelf!

BODYPUMP

BODYPUMP is ontwikkeld om je kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorieën te verbranden om een maximaal effect te behalen. Door de zorgvuldig gekozen muziektracks wordt de les echt een feestje en vergeet je snel dat je met een workout bezig bent.
Bekijk meer

BODYSTEP

Elke muziektrack bij BODYSTEP heeft een specifieke focus. Samen vormen ze een energieke, full body workout. BODYSTEP is voor iedereen geschikt: van beginner tot gevorderde, want je kunt de hoogte van de step, en daarmee de intensiteit van de workout, zelf bepalen.
Bekijk meer

SH’BAM

Je danst op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan, klanken die te horen zijn in de meest trendy discotheken over de hele wereld, de beste classics die middels een remix in een nieuw jasje zijn gestoken en natuurlijk de meest swingende latin beats. Dit maakt SH’BAM tot een workout die ultrafun en gezellig is.
Bekijk meer

GRIT

GRIT is een high-intensity interval training van 30 minuten waarbij je tot het uiterste wordt gepusht. Tijdens de training maak je gebruik van een halter, gewichtschijven en je eigen lichaamsgewicht. Deze super gave les wordt gegeven in de CROSSFITNESS-AREA!
Bekijk meer

SPINNING

Spinning is de indoor cycling workout waarbij je fietst op het ritme van krachtige muziek. Ga het parcours op met je inspirerende instructeur, die het peloton leidt door heuvels, vlakke landschappen, bergtoppen, tijdritten en interval training. Ontdek de atleet in jezelf! Breng je endorfinepeil omhoog en zweet en verbrand zoveel mogelijk.
Bekijk meer

KICKBOKSEN

KICKBOKSEN is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. Kickboksen is een vechtsport wat ontzettend populair begint te worden in Nederland. Simpel gezegd worden de stoten van boksen gecombineerd met trappen uit sporten als karate en taekwondo.
Bekijk meer

BKICK

BKICK® is een groepsles geïnspireerd op bewegingen uit diverse krijgskunsten, waaronder Tai Chi, Karate, Muay thai, Boksen, TaeKwonDo en KungFu. Dynamische stoot- en traptechnieken worden afgewisseld met rustige bewegingen. De ultieme intervaltraining!
Bekijk meer

BODYSHAPE

BODYSHAPE is de workout waarbij we het accent leggen op het versterken van onze billen, buik en benen. Wil jij strakker in je vel zitten? Dan is deze les iets voor jou! De les begint met een warming-up, waarbij alle spieren van je buik, schouders, borst, billen, benen en heupen in beweging komen. Dit alles op heerlijke muziek.
Bekijk meer

XCO

XCO is de ultieme extreme core training! In deze les worden kracht en dynamiek gecombineerd met een intensieve workout op opzwepende muziek voor buik, rug, been en armspieren. Wil jij je vetverbranding in een hogere versnelling en je lichaam nog mooier vormen en strakker maken? Wij dagen je uit voor deze dynamische les.
Bekijk meer

SPORTFYSIOTHERAPIE

Heeft u tijdens of na het sporten een vervelende blessure opgelopen? Weet u niet goed hoe u weer moet starten met sporten? Binnen De Sportfabriek zijn de medewerkers van Fysio Twenterand actief en kunnen u van dienst zijn bij o.a sportblessures, blessurepreventie, sportmedische begeleiding, gerichte prestatieverbetering of voorbereiding op een nieuw sportseizoen. De sportfysiotherapeut is sport-minded en weet daarom als geen ander hoe u zich voelt als u geblesseerd bent. Het doel van een behandeling is om u zo snel mogelijk weer op (top)sportniveau te brengen.
Bekijk meer