Gratis dagpas

JEUGDFIT

Iedereen tussen de 12 en 16 is nog in de groei. In de fitness is het daarom belangrijk dat de oefeningen op de fitnesstoestellen goed worden uitgevoerd èn met het juiste gewicht.

Tijdens de Jeugdfit-uren helpen we hierbij! In onze fitness gaan we onder begeleiding werken aan o.a. conditie en kracht. Er liggen trainingsschema’s klaar, waarbij we rekening houden met specifieke doelen, deze staan hierin centraal! Denk hierbij aan bijvoorbeeld gewichtsverlies, kracht of conditie. 

Een stok achter de deur is soms ook nodig. Wij bieden een begeleidingstraject van 4 maanden aan, waarbij er minimaal 2 x per week op vaste tijden in groepsverband gesport zal worden. Dit kan 2 x een jeugdfit-uur zijn, maar ook een combinatie met een andere jeugdles, zoals Streetdance of Crossbox. Mick staat klaar voor advies om te kijken welke combinatie goed aansluit op de sportwensen en doelen. Hij zal de voortgang van de trainingen in de fitness bijhouden en bijsturen.

Is Jeugdfit alleen maar fitness? Zeker niet! We zullen regelmatig een verrassende draai aan deze sportuurtjes geven. We combineren de fitness dan met andere leuke sportactiviteiten zoals bijvoorbeeld een circuittraining, bootcamp, enz. 

  • Minimaal 4 maanden, 2x per week op vaste tijden sporten onder begeleiding.
  • Vaste jeugdfit uren: maandag 18:00 – 19:00 uur en vrijdag 17:30 – 18:30 uur.
  • Doelgerichte trainingsschema’s op maat, iedere 4 weken een nieuw schema!
  • Jeugdfit uren kunnen gecombineerd worden met een andere jeugd-les.
  • Jeugdfit is een afwisselend programma: combinatie fitness, circuit-training, bootcamp enz.