Gratis proefweek

Kids & Jeugd

De Sportfabriek staat bekend als een van de laagst drempeligste sportscholen van Twente. Dit geld natuurlijk voor ouderen, volwassenen, jong volwassenen en kids natuurlijk. In de fitness wereld is het veel voorkomend dat de KIDS en JEUGD worden overgeslagen.

Bij de Sportfabriek komen ze juist aan bod! denk hierbij aan kinderfeestjes, groepslessen voor kinderen, kinder opvang en ga zo maar door. Bij de Sportfabriek worden de kinderen net zo behandeld als alle andere sporters.

De kinderen leren bij de Sportfabriek sporten op een andere manier dan de standaard sporten die de meeste leeftijdgenoten doen. Ze leren door het kickboksen om voor zichelf op te komen en ontwikkelen hun grond motorische vaardigheden door veel verschillende kleine circuitjes en obstakelruns te doen. Dit doen zij zeker niet alleen maar met hun eigen Personal Coach. Ook hebben ze altijd een vaste leuke groep deelnemers die per week maar blijft groeien! Op het moment zitten we al op een groep van 10 enhousiaste Kids! Van jong tot oud en van echt stoere mannen tot deftige dames.

KIDS ROOSTER SPORTFABRIEK:
Maandag: KIDS Crossfitness  16:00 tot 17:00 (6 t/m 12 jaar)
Maandag: JEUGD Crossfitness 18:00 tot 19:00 (13 t/m 16 jaar)

Dinsdag: KIDS Streetdance 18:00 – 19:00 (6 t/m 12 jaar)
Dinsdag: KIDS Streetdance 19:00 – 20:00 (13 t/m 16 jaar)

Woensdag: KIDS Fitness 16:00 tot 17:00 (6 t/m 12 jaar)

Woensdag: KIDS Kickboksen 18:00 tot 18:45 (6 t/m 12 jaar)
Woensdag: JEUGD Kickboksen 18:45 tot 19:30 (13 t/m 16 jaar)

Kinderfeestjes

Als wij Kids betrekken bij de Sportfabriek dan horen daar natuurlijk ook Kinderfeestjes bij. Deze kinderfeestjes zijn voor zowel jong als oud en voor de stoere jongens als voor de deftige dames. Natuurlijk horen wij de Kids al denken ‘een kinderfeestje bij een sportschool, wat is daar nou leuk aan…!’ Nou dat zullen wij is even uitleggen. Door een Kinderfeestje bij de Sportfabriek zijn de Kids lekker actief bezig met een eigen personal coach! Bij een kinderfeestje leren de Kids zowel Kickboksen maar doen ze ook leuke spelletjes en kleine obstacle runs. De kinderen kunnen zelfs hun eigen dansje maken en uitwerken in een echte danszaal! Na het uitwerken van de dans mogen ze deze natuurlijk op het grote podium met harde muziek voor doen aan het personeel en de ouders! Verder krijgen de kinderen van de Sportfabriek onbeperkt ranja en fruithapjes en ga ze na het kinderfeestje moe maar voldaan weer naar huis!

Sportteam

De Sportfabriek heeft voor elke sportteam genoeg te doen! Wat is er nou leuker om een keer een andere training aan te bieden aan je team. Goed voor de teambuilding!!

We hebben genoeg mogelijkheden:
Crossfitness, bootcamp, kickboksen, streetdance, fitness en nog veel meer.