Gratis proefweek

Kids & Jeugd

De Sportfabriek staat bekend als een van de laagst drempeligste sportscholen van Twente. Dit geld natuurlijk voor ouderen, volwassenen, jong volwassenen en kids natuurlijk. In de fitness wereld is het veel voorkomend dat de KIDS en JEUGD worden overgeslagen.

Bij de Sportfabriek komen ze juist aan bod! denk hierbij aan kinderfeestjes, groepslessen voor kinderen, kinder opvang en ga zo maar door. Bij de Sportfabriek worden de kinderen net zo behandeld als alle andere sporters.

De kinderen leren bij de Sportfabriek sporten op een andere manier dan de standaard sporten die de meeste leeftijdgenoten doen. Ze leren door het kickboksen om voor zichelf op te komen en ontwikkelen hun grond motorische vaardigheden door veel verschillende kleine circuitjes en obstakelruns te doen. Dit doen zij zeker niet alleen maar met hun eigen Personal Coach. Ook hebben ze altijd een vaste leuke groep deelnemers die per week maar blijft groeien! Op het moment zitten we al op een groep van 10 enhousiaste Kids! Van jong tot oud en van echt stoere mannen tot deftige dames.

KIDS ROOSTER SPORTFABRIEK:
Maandag: KIDS Crossfitness  16:00 tot 17:00 (6 t/m 12 jaar)

Dinsdag: KIDS Streetdance 18:00 – 19:00 (6 t/m 12 jaar)
Dinsdag: KIDS Streetdance 19:00 – 20:00 (13 t/m 16 jaar)

Woensdag: KIDS Kickboksen 18:00 tot 18:45 (6 t/m 12 jaar)
Woensdag: JEUGD Kickboksen 18:45 tot 19:30 (13 t/m 16 jaar)

Sportteam

De Sportfabriek heeft voor elke sportteam genoeg te doen! Wat is er nou leuker om een keer een andere training aan te bieden aan je team. Goed voor de teambuilding!!

We hebben genoeg mogelijkheden:
Crossfitness, bootcamp, kickboksen, streetdance, fitness en nog veel meer.