Gratis dagpas

OUTDOOR CROSSFITNESS‼️☀️

Crossfitness is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Tijdens crossfitness worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. ??‍♀️??‍♀️

We gaan met de huidige Crossfitness lessen naar buiten. We starten en verzamelen dus ook gewoon bij de Sportfabriek. De lessen worden door de huidige instructeurs en op de huidige tijden gegeven:

– Maandag 09.00-10.00
– Woensdag 09.00-10.00
– Vrijdag 19.00-20.00
– Zondag 10.30-11.30

LET OP‼️ Het is mogelijk dat je met de instructeur naar een andere locatie gaat i.p.v. het terrein rondom de Sportfabriek. Dit hoor je dan op het moment zelf. Start- en verzamelpunt is altijd de Sportfabriek.

OUTDOOR BOOTWALK ‼️☀️

Outdoor Bootwalk is een milde vorm op de Bootcamp les. Hierdoor is de les voor iedereen toegankelijk en laagdrempelig. Bootwalk bestaat uit:

– wandelen/rustig joggen
– spierverstevigende oefeningen
– conditionele oefeningen
– buitenfitness

Tijdens deze les gaan we een heerlijke wandeling maken door Vriezenveen met tussendoor oefeningen. We verzamelen en starten vanaf de Sportfabriek. De les wordt gegeven door Ineke op donderdag 13.30-14.30! ??

OUTDOOR BOOTCAMP ‼☀

Bootcamp trainingen vormen een ideale voorbereiding voor een mud- en obstakelrun, omdat tijdens deze trainingen afwisselend getraind wordt op kracht, conditie, snelheid en coördinatie.

De Outdoor Bootcamp les wordt op 2 verschillende locaties gegeven:

LAGEVELD ?– Tijdens deze les maken we gebruik van het Lageveld, daarom gaan we verzamelen bij de parkeerplaats van SVZW. Deze les wordt gegeven door Thim op maandag 19.00-20.00!

DETO Twenterand ⚽ – Tijdens deze les maken we gebruik van het omgelegen gebied rondom DETO Twenterand, zoals het hertenkamp, het bos, de vijver etc. Daarom gaan we verzamelen bij de parkeerplaats van DETO Twenterand. Deze les wordt gegeven door Ramon op donderdag 20.15-21.15!

TIP‼ Tijdens deze les kunnen je kleding en schoenen vies worden, trek dus niet je nieuwste outfit aan. Daarnaast is er geen mogelijkheid om te douchen na afloop van de lessen. Denk dus aan een extra handdoek in je sporttas!

Heb jij ook zin om lekker naar buiten te gaan om te sporten? Geef je dan op voor een van de outdoor lessen bij de balie of via info@de-sportfabriek.nl

Ben je nog geen lid van de Sportfabriek, maar lijkt jou deze les ook leuk? Geef je dan op via info@de-sportfabriek.nl voor een gratis try-out les!