Gratis dagpas
PERSONAL TRAINING Personal Training is een nieuw onderdeel van de Sportfabriek. De ervaren personal trainers van de Sportfabriek richten zich niet alleen op de doelstelling, maar ook op het vergroten van de vitaliteit en levensstijl van jou als klant. Onze trainers hebben hun eigen specialiteiten, en hebben zich in de afgelopen jaren ontwikkeld door middel van de benodigde cursussen en opleidingen.  

Personal Training is voor iedereen geschikt en met name voor mensen met een druk bezet leven. De vraag die jij jezelf als eerste moet stellen is: Waarom wil ik een personal trainer en wat wil ik dan bereiken? Afvallen, conditie opbouwen, spiermassa vergroten of een hele nieuwe levensstijl ontwikkelen? Als je deze vragen  hebt beantwoord en je hebt besloten met een personal trainer aan de slag te gaan dan gaan we verder in 5 stappen.

Stap 1: Intake
Stap 2: Doelstelling bepalen
Stap 3: Testen
Stap 4: Training
Stap 5: Voeding

Wat is personal training?

Personal Training is een 1 op 1 training waarbij de focus ligt op het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen. Er zijn veel voordelen die komen kijken bij het trainen met een Personal Trainer. De belangrijkste daarvan is het behalen van je doelstelling door middel van specifieke en gevarieerde oefeningen die de Personal Trainer individueel aan jou geeft zonder gestoord te worden door derden dus volledige 1 op 1 trainingen! De trainer zal je motiveren en aanmoedigen om alles uit jezelf te halen, zodat het resultaat na elke training dichterbij komt. Je zult niet alleen een fysieke verandering merken, maar ook de mentale verandering.

Voor een gratis intake meer informatie en tarieven kun je contact opnemen via info@de-sportfabriek.nl