SPORTFYSIOTHERAPIE

Heeft u tijdens of na het sporten een vervelende blessure opgelopen? Weet u niet goed hoe u weer moet starten met sporten? Binnen De Sportfabriek zijn de medewerkers van Fysio Twenterand actief en kunnen u van dienst zijn bij o.a sportblessures, blessurepreventie, sportmedische begeleiding, gerichte prestatieverbetering of voorbereiding op een nieuw sportseizoen.

Binnen De Sportfabriek zijn er twee sport fysiotherapeuten aanwezig. De sportfysiotherapeut is sport-minded en weet daarom als geen ander hoe u zich voelt als u geblesseerd bent. Het doel van een behandeling is om u zo snel mogelijk weer op (top)sportniveau te brengen. De sportfysiotherapeut kan u onder andere van dienst zijn bij  diverse sportblessures als spierscheuringen, verzwikkingen en breuken. Tevens kunt u denken aan blessurepreventie, sportmedische begeleiding en gerichte prestatieverbetering.

De behandelingen bij de sportfysiotherapeut worden (gedeeltelijk) vergoed door aanvullende pakketten van uw zorgverzekering. Voor een behandeling heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig.

aanmelden

Wil je graag de eerste maand gratis sporten of op de hoogte blijven van nieuwtjes en acties? Meld je dan nu aan. Wij zien u graag terug in de sportschool.

Nu aanmelden