Gratis dagpas

SPORTFYSIOTHERAPIE

Heeft u tijdens of na het sporten een vervelende blessure opgelopen? Weet u niet goed hoe u weer moet starten met sporten? Binnen De Sportfabriek zijn de medewerkers van Fysio Twenterand actief en kunnen u van dienst zijn bij o.a sportblessures, blessurepreventie, sportmedische begeleiding, gerichte prestatieverbetering of voorbereiding op een nieuw sportseizoen.

Binnen De Sportfabriek zijn er twee sport fysiotherapeuten aanwezig. De sportfysiotherapeut is sport-minded en weet daarom als geen ander hoe u zich voelt als u geblesseerd bent. Het doel van een behandeling is om u zo snel mogelijk weer op (top)sportniveau te brengen. De sportfysiotherapeut kan u onder andere van dienst zijn bij  diverse sportblessures als spierscheuringen, verzwikkingen en breuken. Tevens kunt u denken aan blessurepreventie, sportmedische begeleiding en gerichte prestatieverbetering.

De behandelingen bij de sportfysiotherapeut worden (gedeeltelijk) vergoed door aanvullende pakketten van uw zorgverzekering. Voor een behandeling heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig.